thumb keukenkraan

Kranen

Bij Installatiekoopjes.nl kunt u online nostalgische kranen kopen voor de laagste prijs. Doordat wij veel van onze kranen via internet verkopen, kunnen we de prijzen erg laag houden. Wij beschikken over een breed aanbod en een ruime voorraad in koperen, messing, bronzen en chromen mengkranen.

 

!

Of u nu op zoek bent naar een kraan voor de keuken, de wastafel, de douche, het toilet of voor buiten in onze webwinkel vindt u snel wat u nodig heeft. Wij verkopen ons eigen merk maar ook merken als Hans Grohe, Damixa, Borma, Ideal Standard, Venlo en Comfort.  Vele tevreden klanten die hebben ontdekt dat een mooie kraan niet duur hoeft te zijn. Profiteer ook van lage prijzen, goede kwaliteit en snelle levering!

Hansgrohe kranenVenlo kranenBorma kranenIdeal Standard kranenDamixa kranen

Daarnaast verkopen wij ook kranen in onze winkel in Menaldum, Friesland. Van dinsdag t/m vrijdag zijn wij open van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

 

Wilt u graag online kranen kopen? Bekijk dan onze webshop voor ons brede assortiment. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.